Modern House, Portstewart

house-portstewart

 

This is a replacement home for a client living in Portstewart, who wanted to maximise their site by moving the main living space upstairs to take full advantage of the panoramic views across Portsewart Golf course and of the sea views beyond.

On the ground floor we maintained the open plan kitchen, dining and snug to give the house  a good physical connection with its existing garden space. Also on this floor are located two good sized bedrooms. On the first floor is a large living space with a  fully glazed terrace and a fully glazed gable wall taking full advantage of the views. The terrace extends to connect with a master bedroom suite located on this level, which has a set of patio doors opening out onto the terrace.

modern-house-portsewartmodern-home-portsewart

Materials proposed are Donegal shale stonework, white render, natural slate roof, frameless glazed ballustrade and Aluminium composite windows and doors.